Peter Zanderink en Wim Leusink algm. kampioen straat Beuningen

Gisteravond waren de bekendmakingen van de winnaars van het algm. kampioenschap straat van Beuningen.
Na 6 wedstrijden verdeeld over het jaar waren Peter Zanderink en Wim Leusink de winnaars in hun leefttijds klasse. Bij de 60+ was Wim met een redelijke voorsprong van 22 punten op de nr. twee Harrie Tijhuis de winnaar. Bij de jongere 15 t/m 59 jaar was het in de top een spannende strijd en moest de winnaar in de laatste wedstrijd bepaald worden. Deze strijd ging om Peter en Patrick, deze hadden bijna evenveel punten. Uiteindelijk eindigden ze in een gelijk aantal punten en moesten de schoten bepalen wie de winnaar zou zijn. Ze eindigden beide met 238 punten echter Peter had een tot aal van 54 schoten en Patrick 57 schoten en daarmee is Peter de winnaar van het algm. kampioenschap 2019. klik hier voor de einduitslag. Ook werd deze avond vooraf aan de Mixedgrill die door de dames van Beuningen was georganiseerd de finale van de straatcup gespeeld tussen Peter Zanderink, Corné en Guus Hoonberg. Deze begon voor Peter direct goed Corné begon met een iets mindere worp en kwam direct al iets achter te liggen. Hij wist uiteindelijk nog wel iets weer terug tekomen maar Peter hield het hoofd koel en gaf de voorsprong niet meer uit handen en wist met 9 schoten de finish lijn te passeren. Corné had er 10 schoten voor nodig.