Merle Aveskamp Allround cat. 2 junioren.

Zondag waren de NK voor de junioren in Geesteren bij de Huier. Hier wist Merle Aveskamp op alle onderdelen goed te schoren. Ze werd 1e op straat 2e op het veld en 3e met het zetten en was  hiermee ook de beste van de meisjes in cat. 2, algemeen kampioen. Ook Teun Luttikhuis wist vandaag hoge ogen te gooien door op straat 3e baan 2e en zetten 3e te worden, helaas net geen algemeen kampioen. Tessa Koehorst wist een 1e plek op straat te halen in de cat. 1. In de cat 3 meisjes wist Britt Rolink 3e te worden op straat en Susan van der Aa wist een 2e plek te behalen op het veld. Kortweg een geslaagd kampioenschap. Volgende week zijn de senioren aan de beurt, deze NK zal gehouden worden in Beuningen aan de Punthuizerweg 16. Hier wordt gestreden op het hoogste niveau en zal een spannende wedstrijd worden voor wie zich algemeen kampioen mag noemen bij de senioren.