Junioren Beuningen winnen KTO veld cup

knielend voor Coen Erverink, Merle Aveskamp, 2e rij Lucas Hobbelink, Thies Groener, Daan Rolink, Harm Hobbelink, 3e rij de leiders André Nijhuis, Thijmen Smellink en Rens Meijer.

Zondag waren de KTO veld cup finales, van Beuningen uit hadden de junioren en de senioren zich geplaats voor de finale. De junioren speelden de finale tegen oud Ootmarsum. Beuningen en Oud Ootmarsum begonnen beide goed en gooiden een gelijkwaardige wedstrijd. Het was steeds wisselen van kop positie. Echter achter op de baan van Rossum haalde Beuningen even uit door een super schot van Thies Groener. OO moest van helemaal achterop de baan terug gooien, maar dit ging niet hele maal goed en de kloot kwam niet voor bij die van BE, waardoor BE een schot voor kwam. Hierna deden Daan Rolink en Lucas Hobbelink nog een super schot waardoor BE bijna twee schoten voor kwam. BE gaf deze voor sprong niet meer uit handen en wist de finale uiteindelijk te winnen met drie schoten voor sprong.
Om twee uur moesten de senioren aantreden tegen Mander. Deze wedstrijd gin in het begin gelijk op. Het was continu een wisseling van de kop positie. Doordat BE wat minder de kloot goed plaatsten kwamen deze een schot achter te liggen. Deze werd uiteindelijk nog wel weer terug gehaald, waardoor het nog op een laatste schot aan zou kunnen komen echter het voor laatste schot was niet goed en BE moest in de bocht straks langs de boom gooien om toch nog een lang schot te produceren. Dit lukte BE wel maar de kloot rolde slechts 50 meter voor bij de kloot van Mander die nog een speler hadden om het kampioenschap binnen te halen. Zo kon Mander met een gemak het laatste schot gooien en zich de winnaar noemen van de cup met de grote oren.