Dames Beuningen winnaar KTO straatcup.

Vlnr: Kim Groener, Iris Luttikhuis, Marloes Bos en Britt Blokhuis.
Zondag waren de finale wedstrijden van de straatcup voor de dames op de Venweg bij Nooit Gedacht. Hier speldend in de eerste klasse Vooruitzicht en Beuningen tegen elkaar. Deze waren elkaar ook in de voor rondes al tegen gekomen en moesten nu in de finale bepalen wie nu de beste was. Beuningen begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel een schot voor te liggen, deze wisten ze even later uitte bereiden naar 2 schoten. Vooruitzicht wist uiteindelijk toch weer terug te komen en haalden de twee schoten er weer uit, maar even later wist Beuningen wel is waar met een beetje geluk weer ruim voor te komen en won deze wedstrijd uiteindelijk met 3 schoten voor sprong. Vooruitzicht was deze finale niet in vorm gooiden een slechte wedstrijd, terwijl ze de voor rondes steeds gewonnen hadden van Beuningen.