Beuningen net niet sterk genoeg tegen Mander in de KTO veldcup finale

Afgelopen zondag waren de cup finales van de KTO veldcup. Hiervoor hadden van Beuningen zich de B cup en de senioren cup geplaatst. Vanmorgen moesten de junioren aftrappen Beuningen – Nooit Gedacht. NG was in de B cup te sterk voor Beuningen. Beuningen verloor met 3 schoten. Na 1 ronde lag Beuningen 2 schoten achter bij Nooit Gedacht ging alles perfect. Bij Beuningen ging het niet super. Beuningen kon zich nog terug vechten tot bijna een schot achterstand, bij de bult terug had BE zelfs de kans om het schot terug te pakken. Dat lukte helaas niet en met een sterk laatste deel van NG werd het net geen 3 schoten (op 10cm na), en hiermee was Nooit Gedacht dan ook de terechte winnaar.
Na de middag om 15:0 uur moesten de senioren tegen Mander die zich ook voor het eerst geplaats hadden voor deze finale. De wedstrijd begon in het voor deel van Beuningen met enkele meters voorsprong. Dit bleef de eerste 2 rondes zo daarna pakte Mander even de leiding over. De worpen er na was het stuivertje wisselen. Echter de laatste ronde kwam Beuningen achter te liggen van uit het keer punt achter op de baan werd er door BE een minder goed geplaatst schot gedaan deze liep aan de zijkant van de baan tegen het gaas en daarna tegen een paaltje. Hierdoor werd de achterstand groter een meter of 40. Mander wist hiervan goed te profiteren en daad een lang schot. BE kwam langzaam verder achter te liggen. De laatste 3 schoten van BE waren minder goed geplaats en kwamen telkens aan de verkeerde kant van de baan uit, en moesten hierdoor veel risico nemen dit pakte niet goed uit. Uiteindelijk verloor BE met een schot. Uitblinker voor Beuningen was Guus Hoonberg.
Voor Beuningen speelden mee; Luuk Zanderink, Bas Senger, Gijs Senger, Remco Zanderink, Reamon Groener, Richard Benneker, Guus Hoonberg, William Hobbelink, Lucas Hobbelink; reserve, Patrick Meijer en Hans Welhuis.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.