Trekking 2e ronde straatcup

Deze dient uiterlijk gespeeld te worden op donderdag 9 mei.

Klik voor de uitslag van de 1e straatcup hier .

Klik voor tussenstand algm kampioenschap hier.

2019 Week 16

Uitslag wedstrijd 10 senioren.
Beuningen 1 – Ons Streven 1 3-0; Vooruitzicht 1 – Beuningen 2 3-0; Beuningen 3 – Noord Berghuizen 2 1-2; Beuningen 4 – Noord Berghuizen 3 3-0; Beuningen 5 – Vrij; Beuningen 6 – Java 3 2-1; Beuningen 7 – Rossum 2 3-0; Beuningen 8 – vrij; Java 5 – Beuningen 9 1-2; Noord Berghuizen 4 – Beuningen 10 0-3; Java 4 – Beuningen 11 0-3; Rossum 5 – Beuningen 12 1-2; Vooruit Losser 5 – Beuningen 13 3-0.
Zondag 28 april laatste senioren wedstrijddag 11.
Beuningen 1 – De Brink 1; Vooruit Losser 1 – Beuningen 2; Vooruitzicht 2- Beuningen 3; Vooruitzicht 3 – Beuningen 4; Vooruit losser 3 – Beuningen 5; Lemselo 3 – Beuningen 6; Vooruitzicht 4 – Beuningen 7; Beuningen 8 – Vooruit losser 4; Beuningen 9 – Nooit Gedacht 7; Beuningen 10 – Vooruitzicht 6; Beuningen 11 – Lemselo 7; Beuningen 12 – Kolkersveld 5; Beuningen 13 – Kolkersveld 6.

Overige wedstrijden.
Donderdag 18 april uiterste speel datum straat cup Beuningen.
1 mei Veteranen cup Lemselo – De Toekomst – Beuningen.
2 mei senioren cup De Brink – Beuningen.

KV Beuningen Kampioen Nederlandse veld competitie

staand vlnr; William Hobbelink, Lucas Hobbelink, Luuk zanderink, Richard Benneker.
Knielend; Remon Groener, Bas Senger en Remco Zanderink.

Deze zondag stond de lang verwachte wedstrijd Beuningen – Ons Streven op het programma.
Deze wedstrijd kon wel eens de beslissing brengen voor de uiteindelijke titelstrijd. in de eerste ronde begonnen Ons streven en Beuningen beide sterk er werd maar weinig ruimte aan elkaar gegund. Achter op de baan kwam mede door een geluksval van de kloot aan de kant van Beuningen een kleine voorsprong  van ca. 20  voor Beuningen naar voren. Dit geluk werd echter snel weer ingeleverd door Beuningen doordat de kloot tegen een meterpaaltje kwam net voor de bocht, hierhoor nam Ons Streven de voorsprong over. Lucas Hobbelink produceerde een goed schot door de kloot op de oude baan te brengen waardoor Beuningen nog voor de laatste 2 schoten volwaardige schoten kon doen. Helaas wist Ons Streven niet profiteren van het voordeel en bij een fout geplaatst schot belande de kloot in de binnenkant van de bocht. waardoor ze in feite het eerste punt hadden laten vieren. Beuningen pakte dit punt binnen door de ronde gecontroleerd uit te gooien.
De 2e ronde ging Beuningen goed van start, door een fout geplaatst schot van Ons Streven dat eindigede tegen een meterpaaltje liep Ons Streven direct tegen een achterstand van 25 meter aan. Door goed spel aan de zijde van Beuningen wist Beuningen de voorsprong uit te breiden en ook dit punt binnen te halen. De 3e ronde had OS de moet niet op gegeven en wilde koste wat het kost een punt binnen halen. Beuningen wist op alle schoten van Ons Streven een goed antwoord door bij te blijven en uit te bouwen. Beuningen wist met een mooie voorsprong van 50 meter het laatste punt binnen te halen