2019 Week 34

Veldcup Beuningen 22 en 29 augustus en de laatste op 5 september. Dit is volgens de nieuwe opstelling voor het volgende seizoen.
Zondag 25 augustus 9.30 uur Zuil van Tilligte Straat senioren, groepen van 2 of 3 personen. Straat en leiding: Ons Streven.
zondag 1 september aanvang junioren competitie wedstrijddag 1.
Beuningen A – Oud Ootmarsum A; De Brink C – Beuningen C; Beuningen F – Lattrop Brekkelenkamp; Beuningen H – Vrij; Beuningen J – Vrij.

Peter Zanderink en Patrick Meijer winnaar Sterrebos Bokaal.

Onder iets wat mindere weersomstandigheden is er zondag de Sterrebosbokaal verschoten. De deelname was niet erg groot slechts 14 personen namen hier aan deel. Peter en Patrick wisten met 20 schoten de eindstreep te passeren.

Dames Beuningen winnaar Marathon Tilligte.

vvlnr Marloes Bos, Britt Blokhuis; stvlnr Sanne Droste, begeLIJDER Peter Zanderink Kim Groener.

De 3e zaterdag staat al jaren de marathon van Tilligte op het programma. Dit jaar deed Beuningen met 5 teams mee aan deze ronde wedstrijd. Drie heren teams en twee dames teams. De heren eindigde in de cupklasse op een 3e plek en het 2e team op de 13e plek. In de 2e klasse deed een team mee deze eindigden op de 5e plek. Bij de dames eindigden in de 2e klasse team 2 op de 4e plek en in de cupklasse op de 1e plek.
Klik hier voor de totaal uitslag.