Potgrond actie

Klik op de afbeelding om te bestellen

2019 Week 12

Uitslag wedstrijddag 13 senioren.
De Toekomst 1 – Beuningen 1 0-3; Beuningen 2 – Noord Berghuizen 1 0-3; Seeds Vooruit 2 – Beuningen 3 0-3; Java 2 – Beuningen 4 0-3; Java 3 – Beuningen 5 0-3; Beuningen 6 – Vrij; Ons Genoegen 2 – Beuningen 7 0-3; Beuningen 8 – Java 5 3-0; Noord Berghuizen 5 – Beuningen 9 2-1; Beuningen 10 – Java 6 3-0; Noord Berghuizen 6 – Beuningen 11 0-3; Beuningen 12 – Java 7 2-1; Beuningen 13 – Ons Genoegen 4 0-3.

Zondag 24 maart wedstrijddag 6 junioren.
Beuningen A – Wilskracht A; Beuningen C – Lattrop Breklenkamp C; Lemselo F – Beuningen F; Vooruit Losser J – Beuningen J.

Overige wedstrijden.
Zondag 24 maart laatste wedstrijd LSC waarbij de dames al kampioen zijn. Albergen.
Zondag 31 maart wedstrijddag 14 senioren.
Maandag  1 april ALV KV Beuningen aanvang  20:30 uur, met aansluitend de trekking voor de straatcup.
Zondag 7 april NK selectie veld, op div locaties.

Peter Zanderink winnaar Carnavalsbeker.

Zondag 3 maart werd de carnavals wedstrijd verschoten op de matenweg.
Er waren ondanks de carnavals vieringen van de dag er voor toch nog 17 deelnemers. Hiervan was als of het de normaalste zaak van de wereld is Peter Zanderink de beste en overbrugde de aftand van 1050meter in 8 schoten  en 20,90 meter. 2e eindigde Erik Groene met 10 schoten en 47 meter 3e werd Patrick Meijer met 11 schoten en 33,20 meter. Hiermee pakt Peter ook  de kop positie in het algemeen kampioenschap. Klik hier voor de totaal uitslag

Heren van Beuningen in de prijzen met de CT

Vandaag waren de laatste wedstrijden van de CT 2018/2019. Vanuit Beuningen was er een grote deelname. Bij de meisjes deed Femke Groener mee, bij de dames Britt Blokhuis en kim Groener, bij de jongens Harm Hobbelink en Thies groener en bij de heren William Hobbelink, Luuk Zanderink en Bas Senger. Het was bij de heren waar we goede resultaten hebben geboekt. William werd eerste op straat en mag ons land gaan vertegenwoordigen in Ierland, en Luuk Zanderink werd allround op de onderdelen veld, zetten en straat.

William stond in het tussenklassement nog bovenaan. De vijfde wedstrijd was niet zijn beste en kon hij wegstrepen. De laatste wedstrijd was beslissend voor de eindoverwinning. William gooide uitstekend en kwam in 7 schoten over de finish. Directe concurrent Jochem Wennink, die de vijfde ronde won, eindigde ook in 7 schoten, maar enkele meters minder. Het was Mark Muntel die er nog tussen eindigde, waardoor William één punt meer had dan Jochem. Daarmee heeft hij de ticket naar Ierland verdiend.
Luuk gooide redelijk constant, maar kon geen potje breken op de laatste dag. Hij ging nog wel voor het allround kampioenschap. Op veld eindigde hij als vijfde. Met het zetten werd hij tweede. Op straat eindigde hij als vierde. Al met al stabiel genoeg om de allround titel in de wacht te slepen.
Beide heren mogen in mei deelnemen aan het jubileumtoernooi in Duitsland.