2019 Week 26

Overige mededelingen.
5 juli Mixedgrill met vooraf de finale van de straatcup tussen Peter Zanderink en Corné en Guus Hoonberg. Na de finale zal de mixed grill gespeeld worden, een duo wedstrijd man vrouw. Het is de bedoeling dat een lid van KV Beuningen een introducé meeneemt en hiermee een wedstrijd speelt. Tevens zullen we van de gelegenheid gebruik maken om afscheid te nemen van onze oud voorzitter Peter en de nieuwe voorzitter bekent maken.
6 juli finale straatcup van de NKB  in Lochem  aan de Kijksteeg van Beuningen uit de senioren zich hiervoor geplaatst.
7 juli KTO cup finales in Rossum .
8 juli eerste wedstrijd gebr. Steghuis bokaal locatie Ons Streven. Aanvang 18:30 uur. Voor iedereen die dit jaar 40 word of ouder is.

Luuk Zanderink en Monique Eppink allround Kampioen NK senioren

Afgelopen zondag waren de NK voor de senioren, deze werden ditmaal georganiseerd door KV Beuningen. Onder zomerse omstandigheden werd er op diverse onderdelen gestreden om de titel allround kampioen. Als eerste starten de dames  cat. 5 hier werd Kim Groener op het onderdeel straat 3e en bij het zetten 2e, Britt Blokhuis werd in deze cat. op het veld 2e en bij het zetten 3e. Monique Eppink wist bij alle 3 onderdelen 1e te worden en zo ook allround kampioen te worden in cat. 6.  Marjo Nieuwhuis wist in cat. 8  3e te worden bij het zetten. Nadat de oudste cat. bij de dames gereed waren starten de heren ook met de oudste cat. Zo wist Wim Leusink in cat. 8 een 3e plek te behalen bij het zetten en op het veld.  Gaande weg de middag komen de toppers aan de beurt, terwijl alles nog steeds perfect op schema loopt, weet Patrick Meijer in cat. 6 de 2e plek te halen op straat. Rond de klok van 13:00 uur start cat. 5 met direct in de eerste groep Luuk Zanderink, Mark Muntel  en Patrick Zieverink. Het eerste onderdeel was straat, hier werden door deze groep een zeek goede prestatie neer gezet, en later bleek ook dit de nr. 123 te zijn, waar bij Luuk Zanderink 1e werd op straat en 1e op het onderdeel zetten. Remco Zanderink wist op het onderdeel veld een super prestatie neer te zetten en wist met 5 schoten een afstand van maar liefst 719,07m afteleggen, en hiermee de 1e plek op het veld binnen te halen. In deze cat. werd Luuk Zanderink ook algemeen kampioen . Bij deze willen we dan ook gelijk al onze vrijwilligers bedanken voor hun hulp en inzet om dit weer tot een geslaagd evenement te maken. Klik hier voor alle uitslagen.

Merle Aveskamp Allround cat. 2 junioren.

Zondag waren de NK voor de junioren in Geesteren bij de Huier. Hier wist Merle Aveskamp op alle onderdelen goed te schoren. Ze werd 1e op straat 2e op het veld en 3e met het zetten en was  hiermee ook de beste van de meisjes in cat. 2, algemeen kampioen. Ook Teun Luttikhuis wist vandaag hoge ogen te gooien door op straat 3e baan 2e en zetten 3e te worden, helaas net geen algemeen kampioen. Tessa Koehorst wist een 1e plek op straat te halen in de cat. 1. In de cat 3 meisjes wist Britt Rolink 3e te worden op straat en Susan van der Aa wist een 2e plek te behalen op het veld. Kortweg een geslaagd kampioenschap. Volgende week zijn de senioren aan de beurt, deze NK zal gehouden worden in Beuningen aan de Punthuizerweg 16. Hier wordt gestreden op het hoogste niveau en zal een spannende wedstrijd worden voor wie zich algemeen kampioen mag noemen bij de senioren.