2019 Week 7

De wedstrijd van zondag 10 februari is wegens slechte conditie van de banen afgelast.
De LSC ging wel door, gelukkig viel het weer mee en bleef het op een enkele regendruppel na droog. De heren werden deze dag 4e en lopen hier nog weer iets meeer achterstand op op de koploper Mander. Beuningen staat nu met 9 punten achter op de nummer 1 tweede. De dames doen het daar in tegen beter en staan na een matige wedstrijd op de 1e plaats. Hun tegenstander wat deze dag Kluppelshuizen. Beuningen wist een voorsprong op te bouwen van 4 schoten, maar halverwege de wedstrijd werd het minder. Ze raakten aan het einde van de wedstrijd zelfs nog achter. Het laatste schot moest beslissen wie de winnaar werd. Gelukkig was dit Beuningen, ze deden er maar liefst 70 schoten over. De kernploeg deed er 54 schoten over en deze waren dan ook buiten mededinging 1e. De dames hebben nu een voorsprong op gebouwd van maar liefst 15 punten op de nr 2 en zijn daar door ook al verzekerd van de 1e plaats. De volgende en laatste wedstrijd is op zondag 24 maart in Albergen.

Zondag 17 februari wedstrijddag 12 senioren. Houd er rekeningen mee dat er spelers op vakantie zijn.
Oud Ootmarsum 1 – Beuningen 1; Beuningen 2 – Hertme 1; Beuningen 3 – Nooit Gedacht 3; Beuningen 4 – Nooit Gedacht 4; Beuningen 5 – Lemselo 3; Dorp Boer 2 – Beuningen 6; Beuningen 7 – Nooit Gedacht 5; Nooit Gedacht 7 – Beuningen 8; Beuningen 9 – Lemselo 5; Lemselo 7 – Beuningen 10; Beuningen 11 – Kolkersveld 4; Steeds Vooruit 5 – Beuningen 12; Lemselo 8 – Beuningen 13.

Overige wedstrijden.
Zondag 3 maart Carnavalsbeker op de Matenweg aanvang 9:30 uur.