2019 Week 3

Door de slechte weersomstandigheden zijn de PK straat junioren niet door gegaan.
De LSC ging wel door de dames wisten ondanks het slechte weer en minder goede prestatie toch nog weer tweede te worden achter de kernploeg. De heren daar in tegen deden het minder goed en werden 5e Mander werd hier eerste, zo loopt Beuningen wel een grote achterstand op om de eerste plaats.

Zondag 20 januari wedstrijddag 10 senioren.
Beuningen 1 – Ons Streven 1; Vooruitzicht 1 – Beuningen 2; Beuningen 3 – Noord Berghuizen 2; Beuningen 4 – Noord Berghuizen 3; Beuningen 5 – vrij; Beuningen 6 – Java 3; Beuningen 7 – Rossum 2; Noord Berghuizen 5 – Beuningen 8; Java 5 – Beuningen 9; Noord Berghuizen 6 – Beuningen 10; Java 6 – Beuningen 11; Rossum 5 – Beuningen 12; Vooruit Losser 5 – Beuningen 13.

Overige wedstrijden.
Maandag 21 januari 20:00 uur nieuwe route indeling met alle chauffeurs en evt. helpers van de potgrond actie.
Zaterdag  26 januari straat wedstrijd Mekkelhorsterstraat voor alle leden van Beuningen die 2019, 15 jaar worden of ouder. Aanvang 13:30 uur, start is bij de oude Dijk.

Bas Senger winnaar snertronde

Bas Senger is voor 4e keer winnaar Snertronde.
Zaterdag 5 januari is de Snertronde gegooid hier aan namen 38 personen deel een goede opkomst ondanks het wat mindere weer. Bas Senger wist de afstand te overbruggen in 15 schoten en 35 meter, als tweede eindigde Patrick Meijer met 16 schoten en 73,50 meter, en als derde William Hobbelink met 17 schoten en 106 meter. Voor de overige uitslagen klik hier.

1e CT Straat 2018 in Beuningen

Zaterdag 1 december werd de eerste wedstrijd in de CT straat gespeeld in Beuningen. De weer goden waren ons goed gezind. Bij de heren van Beuningen deden Luuk Zanderink en William Hobbelink goede zaken. Bij de jongens moesten Harm en Thies nog een beetje wennen aan de stalenkloot waar ze voor het eerst mee gooien. Bij de Dames deden Britt en Kim mee, waar bij Britt weer een goede wedstrijd speelde en 2 keer als 3e eindigde. Bij de meisjes deed Femke Groener mee ook deze moest nog aardig wennen aan de stalen kloot. Klik hier  voor de uitslagen.